BEDANKT VOOR  DE  SAMENWERKING

Laat jullie getuigenis hier achter, bedankt.


Jens en Katrien

Vanaf de 1e afspraak met Kim, voelden we een klik en hadden we alle vertrouwen in zijn DJ-kunsten, zonder ook maar iets gehoord te hebben. Hij denkt aan alles en geeft je ook het vertrouwen dat het allemaal in orde komt.  We hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze en kunnen hem dan ook aanraden aan iedereen die van z'n grote dag een topfeest wil maken!

Jolien en Faust

Top Dj voor ons trouwfeest! 2 x afgesproken om alles te bespreken. We hadden er alle vertrouwen in dat Kim dit goed zou doen. Feestje was een knaller! de dansvloer gevuld van begin tot einde. Kim voelt heel erg goed aan welke muziek er op welk moment gedraaid moet worden! Veel mensen (waaronder wij) waren vol lof over de Dj op ons feest! 5 sterren!

Olivier en Nicki

Wij zijn super tevreden! Kim heeft ons vanaf het begin heel mooi op weg gebracht met allerlei zaken waar we zelf nog niet persé over nagedacht hadden. Je mag hem steeds contacteren als je meer input wil brengen enz.. wat veel mogelijkheden geeft ook kwestie van aankleding van de zaal of muziekaal. Wij hadden zelf suggestie muziek in de ontvangst vd mensen en dit liep allemaal heel goed! Daarna kwam het feest op gang met een prachtige openingsdans met alles op en aan! De muziek die daarop volgde zat helemaal goed, hij bekijkt en voelt het goed aan wat wel of niet. Wij hadden allesinds een topdag, zeker met deze afsluiter Bedankt DJ Prego!

Joke en Tom

Beste Dj ever!
vanaf onze aanvraag tot het einde van ons feest werk alles tot in de pintjes geregeld. Heel gijn was het intakegesprek bij ons thuis, iets wat bij andere Dj's ver zoek is e n waar Kim de nodige tijd voor nam. Al van bij start gaf hij ons een goed gevoel. We voelden onmiddellijk dat hij er een topfeest van zou maken en dat was het ook, wat was dat!!!

Meer getuigenissen vindt u onderaan de startpagina.