DJ huren Antwerpen

Een DJ huren voor je trouwfeest of bedrijfsfeest in Antwerpen? Reken op Prego Entertainment voor een onvergetelijk event. Ook voor het huren van een photobooth kan je bij ons terecht!

Onze DJ's uit Antwerpen in actie

Waarom kiezen voor Prego Entertainment? Jouw DJ in Antwerpen

Uitmuntende service

Bij Prego Entertainment leggen we de lat hoog als het gaat om service. We geloven dat elk evenement uniek is en het verdient om met de grootste zorg te worden behandeld. Onze passie voor uitmuntende service vertaalt zich in elk aspect van wat we doen.

Maatwerk en flexibiliteit

Jouw visie is onze prioriteit. We zijn er trots op maatwerk te bieden, waarbij we luisteren naar je wensen en je evenement tot in de puntjes afstemmen op jouw verwachtingen. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om de perfecte muzikale sfeer te creëren voor elk evenement.

Professionaliteit betrouwbaarheid

We combineren een professionele aanpak met een ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Vertrouw op ons voor een vlekkeloze uitvoering, vanaf het moment dat we aankomen tot het laatste nummer van de avond.

Publiekgericht met een glimlach

Onze service draait om jouw publiek. We zijn hier om je gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen, en dat doen we met een glimlach. We begrijpen hoe we de menigte boeien en zorgen ervoor dat iedereen het uitermate naar zijn zin heeft.


De perfecte DJ voor jullie trouwfeest in Antwerpen

Als er naast het kersvers bruidspaar één ding niet mag ontbreken op je trouwfeest, dan is het wel goede muziek en ambiance. Bij Prego Entertainment begrijpen we dat je huwelijk de belangrijkste dag van je leven is. Als je kiest voor een DJ van Prego Entertainment, kies je voor een DJ met meer dan 15 jaar ervaring. We zijn enorm trots op onze behaalde certificaten van de Wedding Awards én International Wedding Awards. Onze professionele DJ's uit Antwerpen ervoor dat je trouwfeest perfect verloopt.

Een feestelijke sfeer met een dj op jouw bedrijfsfeest in Antwerpen

Organiseer je binnenkort een bedrijfsevent in Antwerpen? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, productlancering, conferentie of een andere zakelijke bijeenkomst, met een DJ van Prego Entertainment zit de sfeer meteen goed. Ons team van professionele DJ's zorgt voor de perfecte muziek zodat jouw bedrijfsevent een onvergetelijke ervaring wordt voor al jouw bezoekers. Voor een succesvol bedrijfsfeest in Antwerpen reken je op een DJ van Prego Entertainment.

Photobooth huren in Antwerpen

Plan jij een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest? Wil je jouw gasten een blijvende herinnering aan jouw event geven? Met onze photobooth op je evenement blijft de magie eeuwig voortduren. Of je nu een eenvoudige, maar leuke photobooth wilt voor een kort evenement of een complete en gepersonaliseerde  photobooth ervaring wilt voor een speciale gelegenheid, Prego Entertainment heeft het juiste pakket voor elk event!

Waarom onze photobooth huren voor jouw evenement in Antwerpen?

Ongeëvenaarde leuk factor

Onze photobooths zijn het middelpunt van elk feest. Ze brengen gasten samen, laten ze spontaan en creatief zijn, en zorgen voor lachende gezichten op elke foto.

Aanpasbaar Ontwerp

We begrijpen dat elk evenement uniek is. Onze photobooths kunnen worden aangepast aan jouw thema en stijl, van de achtergronden tot de fotokaders.

Directe Afdrukken

Gasten kunnen hun favoriete foto's direct afdrukken en als aandenken meenemen. Het is een geweldige manier om de herinneringen van je evenement levend te houden.

Digitale Galerij

Naast de afdrukken, ontvang je ook een digitale galerij met alle foto's van het evenement. Deel ze op sociale media en bewaar ze voor altijd.

Special effects voor elk evenement in Antwerpen

Maak jouw evenement helemaal onvergetelijk met de special effects van Prego Entertainment. Wil je een geheimzinnige sfeer creëren, vreugde ontlokken in al je gasten of ga je voor een avond vol spanning en sensatie? Alles is mogelijk! Kies voor sparkulars, lowfoggers, uplighting of een combinatie van allemaal voor het ultieme "WoW" effect.

Sparkulars

Ons vuurwerk van 'koud vuur' is geschikt voor grote en kleine ruimtes, zowel binnen als buiten. Wij maken gebruik van de allernieuwste technologieën waardoor onze sparkulars altijd veilig en rookvrij zijn.

Lowfoggers

Een mysterieuze sfeer of sprookjesachtig effect? Onze laaghangende 'rook'machines doen het allemaal!

Uplighting

Met onze personaliseerbare verlichting transformeren we je zaal in de perfecte ruimte voor jouw evenement.

Combination

Het ultieme "WoW" effect voor tijdens je bruiloft, bedrijfsfeest of event.


Wat anderen zeggen over onze DJ's uit Antwerpen?