Enkele van onze referenties

Check zeker ook de getuigenissen onderaan de startpagina!


Bedrijven

INEOS

BASF

Provincie Antwerpen

Sanitair Schraauwen

Cm Antwerpen

KBC

Allure

Universiteit Antwerpen

KDG

Fnac

Agiver

Percon aanhangwagens

Gemeente Essen

Slipway

Sauna de Clou

Funny Pool

Gemeente Kalmthout

Kapsalon B Look

Stielmannen

Barreel

Oude Withoef

Herberg

Withoef

Frituur Maxi

Mickeys Place

Remedie

Den Draak

Avs Schoonmaak 

De Ark Antwerpen

Axess

Sanba

Bar d'O

....

Locaties

Flinckheuvel 's Gravenwezel 

Kasteel van Brasschaat

't Schalienhuis

Hof van Beatrijs Antwerpen

San Marco Village Schelle

De Rode Leeuw Brasschaat

Domein Martinus Zoersel

Olmense Zoo

Martinus Hoeve Zandvliet

Sanba Antwerpen

't withof Wommelgem

Hof te Vijvere Schilde

Alta Ripa II Turnhout

Molenhof Ravels

Slootjenshoeve Berlaar

Koetshuis Herentals

Vander Valk Hotel Dennenhof

De Horta Antwerpen

De Ark Antwerpen

Hof ter Delft Ekeren

Red en Blue Antwerpen

Groene Jager Brasschaat

Outfort Hoboken

Alta Ripa Turnhout

Strijboshof Kalmhout

Berbronna Kali

Mano Schilde

's Graevenhof Schilde

Jonckvrouw Ossendrecht

De Schuur Nieuwmoer

De Rouwmoer Essen

....

Palmares

TBDT

Chateau Paulette

Sunrise

Replay festival

Dance D-visoion

When Summer Ends

Carré

Hessenhuis

Red en Blue

Noxx

De Prof

Qlimax

La Rocca

Copacabanna

Café d'Anvers

Highsreet

Antwerp Diamont

Baltazaar

Notchez

Schuimparty

Marquee

Boothuys

B52

48 fourtyeight

Oude Withoef

Herberg

Bar d'O Brasschaat

Remedie

Withoef

Café Local

Club Volmolen

Den Aalmoezenier

....

Deejays

Dj Wout

Dj Bountyhunter

Steve Romani

Dj Tomix

Robert Abigail

Matthy

Double-U

DJ Frank

Regi

Kelly Pfaf

Dj Licious

Alexander

Dj Guy

De Rebel

MWAK

Dj Phil da Cunha

Hurricane

Dj Danny

Dj Glenn

Gert

Dj Kristof

X-tof

Dj. Fré

Avalonn

Tony

Dj Bart

Pat-B

Partyram

Dj Kjel

Nicq

....

Pasgetrouwd koppel

Dj Prego maakte van ons avondfeest een topfeest! Tijdens de voorbereidingen luisterde hij naar onze persoonlijke wensen en legde hij ook heel duidelijk uit wat we van hem mochten verwachten. Hij hielp ons met een goede opbouw en structuur van het feest en kwam ook ter plaatse om de details en belichting in de ruimte te bespreken. Hij heeft hier een heel goed zicht op.Tijdens het feest zelf heeft hij fantastisch gedraaid! Een man die zijn vak kent! Kim houdt steeds rekening met wat hij op de dansvloer ziet en weet te schakelen wanneer dat nodig is. We kregen enorm veel positieve commentaren van onze gasten.Wat ons betreft een absolute aanrader!

Gunther en Christina

Wij hebben Dj Prego geboekt voor ons huwelijksfeest en geen seconde spijt van gehad.

De voorbereiding was heel professioneel en aangenaam.
Ons avondfeest was super geslaagd door deze top Dj.
Een echte aanrader voor een fantastisch feestje te bouwen met de nodige special effects.

Jens en Katrein

Vanaf de 1e afspraak met Kim, voelden we een klik en hadden we alle vertrouwen in zijn DJ-kunsten, zonder ook maar iets gehoord te hebben. Hij denkt aan alles en geeft je ook het vertrouwen dat het allemaal in orde komt. De openingsdans werd op onze vraag professioneel ingekort en de DJ-booth paste fantastisch bij onze locatie. Het avondfeest was echt een groot succes. De dansvloer stond vol en Kim voelde de sfeer heel goed aan en kon hier ook goed op inspelen. Vele van onze gasten zijn komen zeggen hoe goed ze hem wel niet vonden en dat het echt een feestje was. We hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze en kunnen hem dan ook aanraden aan iedereen die van z'n grote dag een topfeest wil maken!

Jolien en Faust

Top Dj voor ons trouwfeest! 2 x afgesproken om alles te bespreken. We hadden er alle  vertrouwen in dat Kim dit goed zou doen. Feestje was een knaller! de dansvloer gevuld van begin tot einde. Kim voelt heel erg goed aan welke muziek er op welk moment gedraaid moet worden! Veel mensen (waaronder wij) waren vol lof over de Dj op ons feest! 5 sterren!

Olivier en Nicki

Wij zijn super tevreden! Kim heeft ons vanaf het begin heel mooi op weg gebracht met allerlei zaken waar we zelf nog niet persé over nagedacht hadden. Je mag hem steeds contacteren als je meer input wil brengen enz.. wat veel mogelijkheden geeft ook kwestie van aankleding van de zaal of muziekaal. Wij hadden zelf suggestie muziek in de ontvangst vd mensen en dit liep allemaal heel goed! Daarna kwam het feest op gang met een prachtige openingsdans met alles op en aan! De muziek die daarop volgde zat helemaal goed, hij bekijkt en voelt het goed aan wat wel of niet. Wij hadden allesinds een topdag, zeker met deze afsluiter Bedankt DJ Prego!

Kevin en Yanick

Van begin tot einde hebben wij bij Kim een zeer goed en vertrouwd gevoel gehad. Goede voorbereiding, goede communicatie, goede service... alles loopt vlotjes waardoor we ons echt om niets zorgen hebben moeten maken. Special effect om u tegen te zeggen 🤩 wij hebben zoveel goede en leuke commentaren gekregen over ons dansfeest, echt de max! Zelf ook ontzettend genoten en heel wat afgedanst 😆Bedankt Kim om er zo'n spetterend feest van te maken! Top DJ 👌🏼

Groetjes Kevin en Yanick.

Robin en Sanne

Niets dan lof voor deze DJ! Feestje van begin tot einde! Je zal er gegarandeerd geen spijt van hebben moest je hem boeken! Garantie op topavondfeest!

Joeri en Romi

Het was echt geweldig!

ons trouwfeest was echt een topper dankzij jullie!!! 
Alleen maar lof over de dj en effecten gekregen!
en vooral wij waren 100% tevreden!

Koen en Marie-Astrid

Merci voor alle moeite, voor de geweldige avond, topmuziek van alle genres bijeen, het was geweldig. we hebben het gisteren al gezegd, je hebt er een geweldig feest van gemaakt! we zijn echt oprecht blij dat we samen met jou dit feest tot een goed einde hebben kunnen brengen! Het was af!

Frank en Vivian

Dikke merci voor alles het was leuk feest en super goede muziek echt top.
Jullie horen ons binnen enkele maanden terug voor het huwelijk van de oudste dochter, dat huwelijk zal voor volgend jaar zijn.
Super blij met jou als Dj.

Dimitri en Jessica

Hey Kim, Het was super!!! iedereen vond het echt super! iedereen op de dansvloer! top top! Wij hebben ervan genoten! Dikke pluim voor jullie! En nog eens bedankt voor de topservice!!!

Dries en Amber

Wauw, dit hadden we nooit kunnen bedenken. Van het eerste liedje tot aan het einde van de avond stond de dansvloer vol, gelukkig hadden we een sluitingsuur, anders was het snel 6u 'smorgens geweest. Bedankt nogmaals om alles in goede banen te leiden, Jij denkt en bekijkt alle details, super merci!

Thijs

Gewoon even als mede Dj zeggen dat jullie setup er geweldig uitzag, nooit eerder gezien, fantastisch, ik weet waar ik moet zijn als ik iets exclusiefs zoek!!!

Ann en Tom

Lang geleden dat we zo hebben gefeest, Wij hebben een leuke bende en hebben altijd wel ambiance, maar hier stopte het gewoon niet. Alles juiste muziek in een vloeiende mix, prachtig gedaan, hoedje af voor jou Kim.

Bedankt voor alles!!!

Percon Aanhangwagens

Wat een service, aan huis komen zo vaak bellen als je wilt, antwoord binnen de halve dag!
Normaal zou Kim draaien tot 23u, maar dit liep uit de hand, hij heeft de dansvloer weten houden tot 03u30 'nachts. Wij hadden dit nooit verwacht. Jij voelt echt wat de mensen willen, knap gedaan en vooral bedankt!

Izzie en Glenn


Voor ons huwelijksfeest deden we een beroep DJ Yannick. De afspraken en voorbereidingen verliepen via Kim uiterst professioneel en vlot. Hij had ons tijdens de bespreking dan ook DJ Yannick geadviseerd. Geen wonder dat alles de dag zelf dan ook perfect verliep. Echt een aanrader! Perfecte keuze van muziek, vlotte overgangen, speelde in op aanvragen, kreeg zijn publiek mee. 

Kortom echt een DJ in hart en nieren, die zijn vak super beheerst. 

Kenny en Isabelle

Had hem gezegd dat het een feest moest zijn 1 om nooit te vergeten , had hem gewoon de touwtjes in handen gegeven met het simpel zinnetje , "jij beslist jij bent de chef " , wij hebben een Feest gekregen beste dat ik al heb meegemaakt !! alles super geregeld!! lichtshow professioneel voor perfecte sfeer te creëren. communicatie pro, spijt dat de avond voorbij is echt waar , als wij terug feestje organiseren you are the beat !!! Best dj ever✔ 1 woord #waanzinnigbedankt!!

Sarah en Koen

Opzoek via internet naar een dj maakt de keuze er niet makkelijker op, maar wij zijn zo blij dat bij jullie terecht zijn gekomen, alles was zeer professioneel, vlot, persoonlijk, en zoveel meer van het begin tot het einde! Dj Prego deed ons feest en de dansvloer was nooit leeg, en dan weten dat wij geen echte dansers zijn.

Wij raden jullie aan iedereen aan! Bedankt x 100 !!!

Sophie

Beste, Ik wil jullie bedanken voor de schitterende prestatie van jullie zaak. En dit is echt niet alleen mijn eigen mening maar van alle iedereen. Schitterende job.

Bedankt Sophie

Tom en Kim 

Twas echt zalig! De Yannick heeft da heel goe gedaan! Nog is merci vr alles!

Els

Een beter dj hadden we ons niet kunnen wensen, gewoonweg super. zeer vlotte in alle communicatie en duidelijke afspraken om alles vlot te laten verlopen.

Kevin

Amai gast wat een knalsetje, helemaal geweldig, next time zeker aanwezig met Dj Prego!

Peter en Glynis

Niet teveel woorden aan vuil maken, waaaaanzinnig!

Topper! Bedankt Kerel!

Jens

Hey mannen, top dj's jullie, heel allround, altijd de juiste muziek op de juiste moment, doen jullie goed, Thanks guys!!

.

Nick en Lara

Merci voor de goeie muziek het was een top feest met top dj.

Elke en Xavier

Oooh, nagenieten, het was echt top! X
Het was me wel een stevig 40 jarige feestje, we hebben er super hard van genoten!!

Kevin en Nikki

Hey Kim, 

Bedankt om er een topfeest van te maken! Iedereen heeft ervan genoten!

Groetjes Kevin, Nikki en Lisa

Bar d'O

Klasse hoe jij het volk hier bezig houdt. Alle genres kan je spelen wat hier enorm belangrijk is.

Topkerel, bedankt Kim.

Stephanie


Super leuk feestje gehad voor mijn 16de verjaardag met DJ Prego! Leuke muziek, super ambiance op de dansvloer, zalige avond! Voor herhaling vatbaar! Groetjes.

Milena en Michael

Top service, Top dj, Topfeestjes.

Alles kan, niks moet! Super!!!

Stefan en Rowena

Hey Kim, 
Wij willen je nog even bedanken voor eengeweldige avond. Iedereen was zeer tevreden.
wij hebben echt genoten en het was helemaal zoals we het voor ogen hadden. Gaan nu lekker genieten van een. welverdiende vakantie. Wellicht tot ziens, want wij zullen je zeker aanbevelen bij anderen die gaan trouwen of een feest geven.

Joke en Tom

Beste Dj ever!
vanaf onze aanvraag tot het einde van ons feest werk alles tot in de pintjes geregeld. Heel gijn was het intakegesprek bij ons thuis, iets wat bij andere Dj's ver zoek is en waar Kim de nodige tijd voor nam. Al van bij start gaf hij ons een goed gevoel. We voelden onmiddellijk dat hij er een topfeest van zou maken en dat was het ook, wat was dat!!!

Tom en Marie-Rose

Boeken boeken boeken, wat deze Dj met een feest doet is niet normaal, super bedankt voor de mega zalige avond Kim, had er veel van verwacht, maar dit was wel echt top!
aan te raden TOP DJ!

Jonathan en Melissa

Van bij het eerste contact met Kim hadden we een klik en voelden we ons op ons gemak.
hij denkt aan elk detail, werkt duidelijk en gestructureerd. Daarboven heeft hij originele ideeën en kon hij goed vertalen wat wij wilden tijdens onze avond.
Het trouwfeest overtrof onze verwachtingen en was de mooiste nacht van ons leven.

Organisatie TOP

Ook ons huwelijksfeest zit erop.

En dat feest was mede dankzij DJ Yannick van Prego deejay entertainment, echt een TOP-FEEST!

Timmy en Sabine

gewoon even zeggen dat het helemaal prima was, super goede dj, super goede muziek, super goed aangevoeld!

Bedankt!!

Kim, Tom, Steve, Leslie, Nick, Amelia,...

Beste set van heel sunrise, geweldig gewoon, vette mixen, maken jullie deze zelf?

Evy Roelans

Bedankt om er zo een mooie afsluiter van te maken, had mezelf niet beter kunnen voorstellen, ambiance, sfeer en tot in de late uurtjes, Thanks!

Leonie

Sweet 14 gevierd in Bar d'O Brasschaat, geweldige dj, jij komt zeker op mijn sweet 16 draaien, Bedankt Kim!!

Roeland en Thaisa

Onze familie gaat jou niet snel vergeten, hier wordt nog jaren of gesproken, super!

Karel en Romina

Je voelt echt aan welke muziek mensen willen horen, je bent de naam professional echt waard.
na het kennismakingsgesprek welke we online hadden waren we gerust gesteld. Nu, na het feest, raden we je bij iedereen aan, geweldig gedaan, bedankt!

Thijs en Kim

Ontzettend bedankt voor het goede draaiwerk op ons trouwfeest. Alleen maar positieve reacties gehoord. Het was een topavond.

Tinne en Kevin

Wat een mooie installatie hebben jullie geleverd, nooit eerder gezien, dit was fantastisch, daarbij nog een de goede muziek, helemaal geweldig!!!

Namens ons 2, MERCIIIIII!

Dirk en Tinne

Mister Prego, op en top, dit was niet normaal, de ceremonie, het intrede, de taart, de openingsdans, kortomweg alles gewoon was perfect, goed mee begeleidt, goed uitgelegd, goed besproken! You are the man! Veel feesten meegemaakt, maar nog nooit zo een sfeer zoals jij hem erin bracht, bedankt!!!

Yves en Sofie

Nooit verwacht dat een Dj vanaf het eerste nummer tot het einde van het feest de dansvloer zo kon volhouden. Al onze gasten waren laaiend enthousiast!
Reacties zoals "Feesje om nooit te vergeten", "De Dj zat er boenk op", "bangelijk fees", en nog vele meer.
Dikke bedankt!!


Ervaringen gedeeld via Salino.be