DJ voor bedrijfsfeest | personeelsfeest

DJ Prego: de perfecte beats voor jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest  


Een feestelijke sfeer op jouw bedrijfsfeest met onze DJ's 

Een DJ boeken voor je bedrijfsfeest? Bij Prego entertainment begrijpen we dat de juiste sfeer creëren op je bedrijfsevent the key to unforgetable memories is. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een productlancering, een conferentie, of een andere zakelijke bijeenkomst, de muziek bepaalt mee de ambiance. Een team van professionele DJ's samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke indruk achterlaat.

Hoe DJ Prego jouw bedrijfsfeest tot leven brengt   

Bij Prego Entertainment zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige DJ-services. Onze missie is duidelijk: jouw bedrijfsfeest naar een hoger niveau tillen. Organiseer je een intiem zakendiner of een grootschalig event? Onze DJ's hebben de expertise om de juiste sfeer te creëren en de juiste toon te zetten voor jouw event.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze DJ's bijdragen aan het succes van jouw bedrijfsfeest. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en een onvergetelijke muzikale ervaring te bieden!  

Diversiteit in Muziekstijlen

Bedreven in een breed scala aan muziekstijlen, van lounge en jazz tot EDM,R&B en ambiance. We zorgen ervoor dat de muziek perfect aansluit bij de doelstellingen van jouw evenement.

Ervaring en Professionaliteit

Jarenlange ervaring in het entertainen van zakelijke publiek. Ze begrijpen de etiquette en de sfeer die zakelijke bijeenkomsten vereisen.

Afgestemd Maatwerk

We begrijpen dat elk zakelijk evenement uniek is. Daarom werken we nauw met jou samen om een op maat gemaakte afspeellijst te creëren die aan al jouw wensen voldoet.

State-of-the-Art Apparatuur

We investeren in de nieuwste geluids- licht- en beeldapparatuur om een verbluffende visuele en auditieve ervaring te garanderen.

Boek een DJ voor jouw bedrijfsfeest

Een onvergetelijke indruk maken op je potentiële klanten? Je personeel in de bloemetjes zetten met een spetterend feest? Onze bedrijfsfeest DJ's uit Antwerpen zorgen ervoor dat de dansvloer van begin tot eind gevuld is. Klaar om de beentjes los te gooien? Contacteer ons gerust vrijblijvend. We wisselen graag ideeën uit!

Voor welke bedrijfsfeesten mag je onze DJ's altijd bellen?

Onze DJ's staan klaar om van elk bedrijfsfeest een groot succes te maken. Je mag ons altijd bellen voor:

  • Opening van een bedrijf of nieuw bedrijfspand
  • Netwerkborrel waar ook gedanst mag worden, of sfeermuziek vereist
  • Personeelsfeest om nooit meer te vergeten
  • Jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaar drink
  • Elk zakelijk event waar sfeer, ambiance en gezelligheid belangrijk zijn  

  

DJ Prego: meer dan enkel een DJ voor jouw bedrijfsfeesten

Wat DJ Prego écht uniek maakt? We beiden een all-in-service als het op jouw bedrijfsfeesten aankomt. Jullie ideeën nemen vorm aan door onze meesterlijke beheersing van geluid én licht. We gaan voor een zintuigelijke belevenis.  

Van perfecte beats tot unieke special effects op jouw bedrijfsfeest

We horen je natuurlijk al denken 'wat houdt die all-in-service eigenlijk allemaal in'? Simpel: alles om jouw bedrijfsfeest onvergetelijk, uniek en fantastisch te maken. Hiervoor maken we gebruiken van betoverende creaties die de zintuigen van je gasten de hele avond lang prikkelen.  

Sparkulars

Laat de magie ontvlammen tijdens je speech, product onthulling… maak elk bijzonder moment nog unieker.


Lowfoggers

Met een laaghangende rookmachine creëer je een bijzondere, mysterieuze sfeer. Jouw gasten dansen op wolken.


Uplighting

Verander je locatie van gewoon naar buitengewoon met uplighting. Een onbeperkt kleurenpalet om uit te kiezen.


Liever het totaalpakket? Kies, mix en combineer onze special-effects voor het "Wow-effect"!   

Hoeveel kost een DJ voor een bedrijfsfeest?

De exacte kostprijs voor een DJ op je bedrijfsfeest is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het aantal uren dat je een DJ inhuurt, de gevraagde special effects, een photobooth om je herinneringen voor altijd vast te leggen… We bekijken graag samen hoe we een onvergetelijke avond organiseren dat binnen jouw budget past.

Hoe boek je een DJ voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest?

Overtuigd van de kracht van een professionele DJ op jouw bedrijfsfeest? Reserveer dan snel een plekje in onze drukke feest agenda. Dat doe je door ons snel even op te bellen, een mailtje te sturen of door ons contactformulier in te vullen.

0032 (0) 496 95 89 20

Info@djprego.be