Professionele DJ maakt jullie huwelijk compleet


Professionele DJ maakt jullie huwelijk compleet

Een Prego Entertainment DJ maakt jullie huwelijk gegarandeerd onvergetelijk. Onze ervaren DJ's vervullen al jullie wensen voor jullie grote dag. Met een professionele DJ van Prego Entertainment is de dansvloer gevuld tot in de vroege uurtjes.

DJ Prego huren voor jullie huwelijk? Boek nu

DJ Prego op jullie trouwfeest

Waarom een ervaren DJ huren voor je huwelijk? Heel eenvoudig, dan genieten jullie de hele avond van geweldige muziek zonder zorgen. Vergeet een saaie playlist die abrupt van het ene liedje naar het andere springt, onze ervaren DJ's laten jouw favoriete nummers naadloos in elkaar overgaan. Prego Entertainment garandeert een gevulde dansvloer van begin tot eind! Ook over technische problemen hoef je je geen zorgen te maken. Onze DJ's gebruiken professionele apparatuur en hebben steeds back-ups bij. Als er zich dan toch een probleem voordoet, is dat is een mum van tijd verholpen. De DJ's van Prego Entertainment zorgen op jullie huwelijk de hele avond voor fantastische muziek!


Altijd een persoonlijke aanpak

Onze ervaren DJ's zijn thuis in alle mogelijke muziekstijlen. Wil je een romantische avond? Of eerder een swingend dansfeest? Alles is mogelijk! Tijdens een kennismakend gesprek stellen we samen een lijst op met nummers die jullie absoluut wel of juist niet willen horen. Natuurlijk mogen jullie gasten ook verzoeknummers aanvragen of zelf een keertje de micro vastnemen, we zorgen gegarandeerd voor een vlotte overgang.

Van de openingsceremonie tot de laatste dans, de DJ's van Prego Entertainment staan de hele avond voor jullie klaar. Neem zeker eens een kijkje naar onze sfeerimpressies om onze getalenteerde DJ's aan het werk te zien.

Maak jullie dag extra speciaal

Photobooth huren voor jullie huwelijk

Wil je net dat beetje extra om je trouwfeest helemaal onvergetelijk te maken? Huur onze photobooth en geef je gasten een unieke herinnering aan je grote dag. Onze photobooths brengen je gasten samen op een leuke en creatieve manier. Ze zijn volledig aanpasbaar aan jouw thema én drukken de foto's meteen af. Zo gaan je vrienden en familie op het einde van de avond naar huis met een leuk aandenken.

Betoverende sfeer met onze special effects

Tover je trouwfeest om tot een ware sprookjeswereld of mysterieus evenement met de special effects van Prego Entertainment. Wat je ook wilt, met onze sparkulars, lowfoggers en uplighting creëren we gegarandeerd de juiste sfeer.